SM-rullien mestaruuksista hiihdettiin ja luisteltiin Nokian ajoharjoitteluradalla 13.8. Kilpailun ajaksi sade taukosi ja puuskittainen tuuli kuivasi radan kisakuntoon.

Alla olevasta linkistä löytyvät tulokset.

SAUL rullat 2017 iloiset mitalinaiset

N55-sarjan Kunto-Pirkkojen iloiset mitalinaiset Maarit Nippala, Anne Haanpää ja Hanna Salminen.

Lähtölista ja ohjeet kilpailijoille löytyvät alta.

SM-rullien 2017 ilmoittautumislomakkeet

Osallistujien ilmoittaminen

Jos ilmoitat vain itsesi, käytä "Ilmoittaudu"-painiketta. Täytä kysytyt tiedot ja paina lopuksi "Hyväksy ja lähetä"-painiketta. Syntymäajan kirjoittamisesta ja seuran valinnasta lisätietoa alempana.

Jos ilmoitat yhden tai useampia osallistujia (voit olla itsekin joukossa), käytä painiketta "Ryhmäilmoitus". Ensiksi valitaan, monenko rullailijan tiedot annetaan. Kerralla voi antaa korkeintaan 20 osallistujan tiedot. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useassa erässä. Anna lukumäärä ja paina "Jatka"-painiketta.

Toisessa vaiheessa kysytään osallistujien tiedot. Syntymäaika on annettava muodossa: vvvv-kk-pv: Jos syntymäaika on 28.8.1950, se ilmoitetaan 1950-08-28. Täytettyäsi tiedot kaikista osallistujista, paina "Jatka"-painiketta.

Tässä viimeisessä vaiheessa kysytään ilmoittajan nimi, sähköpostiosoite sekä kaikille yhteinen seuran nimi. Paina lopuksi "Hyväksy ja lähetä",

Lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Rekisteröintimaksu on 5€/osallistuja. Jokaisen osallistujan tietoihin rekisteröintikenttä on rastitettava. Sen voi jättää rastittamatta ainoastaan silloin, kun osallistujan tietoihin lisätään lajeja uudella ilmoittautumisella.

Joukkueiden ilmoittaminen

Joukkueiden ilmoittamislomakkeessa on samat kolme vaihetta kuin useampien osallistujien ilmoittamisessa: ilmoitettavien joukkueiden lukumäärä, joukkueen tiedot ja ilmoittajan tiedot (sekä seuran nimi).

Joukkueita ilmoitetaan käyttämällä valintaa: "ilmoitan joukkueen". Tällöin voi lisäksi ilmoittaa 0-2 sarjanvaihtajaa. Jos on tarvetta ilmoittaa useampia sarjanvaihtajia, niitä voi lisätä uusilla erillisillä ilmoituksilla käyttämällä valintaa "ilmoitan vain sarjanvaihtajia". Sarjanvaihtajien ilmoittaminen ei aiheuta lisälaskua. Sarjanvaihtajan kenttään tulee kirjoittaa etu- ja sukunimi, tässä järjestyksessä yhdellä välilyönnillä erotettuna. Muun lisätiedon kirjoittaminen saattaa aiheuttaa jälkiselvittelyä. Sarjanvaihtajien sarjat saadaan osallistujailmoittautumisista.

Jos ilmoitat samaan sarjaan kaksi tai useampia joukkueita, nämä ilmoittautumiset on toistettava yhtä monta kertaa kuin kyseiseen sarjaan ilmoitetaan joukkueita. Sarjanvaihtajat ja muutkin kilpailijat sijoittuvat joukkueisiin lopullisesti kilpailusijoitustensa ja sääntöjen perusteella.

Sarjanvaihtajat täytyy ilmoittaa erikseen myös juoksijoiksi omiin sarjoihinsa. Sarjanvaihtoihin voi tehdä muutoksia kilpailupäivänä sallitun aikarajan puitteissa.

Seuran valintaa helpottaa, kun valintakentän päälle kirjoittaa aluksi seuran alkukirjaimen. Muutaman seura nimi alkaa tekstillä "Voimistelu- ja Urheiluseura", joten tämäkin kannattaa tarvittaessa huomioida. Nettisivulla seurojen nimiä näytetään mahdollisesti muutettuna, mm. "Voimistelu- ja Urheiluseura" sekä ry- ja rf- merkinnät on poistettu.

Maksujen eräpäivä on sekä osallistujien että joukkueiden ilmoittautumisissa 3.8.2017.

Kunto-Pirkkalainen, vaikka saat laskun, älä maksa!

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-rullasuksihiihdot ja SM-rullaluistelut sunnuntaina 13.8.2017 klo 14 Nokialla. Nokian renkaiden testirata, Testiradantie 57. opastus kilpailupaikalle valtatietä 11 Tampere-Pori (opaskyltti Koukkujärvi)

Osallistumisoikeus on SAULin jäsenseurojen jäsenillä ja henkilöjäsenillä.

sarjat ja matkat: naisille ja miehille kaikki sarjat alkaen 30-vuotiaista, viiden vuoden välein. Joukkuekilpailu sarjoittain kolmehenkisin joukkuein, SAUL ry:n sääntöjen mukaan.

Kilpailumatkat noin 3,6- 7,2,km, sprintti 300m.

Ilmoittautuminen3.8 klo 24 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjeitse Aino Berg, Rautatienkatu 17 B 33, 33100 Tampere.

Ilmoittautumiseen on merkattava osallistujan nimi, syntymäaika, ikäraja, seuralyhenne sekä laji tai lajit. Joukkueista ilmoitetaan laji(t), sarja, seura ja seuralyhenne.

osallistumismaksut rekisteröintimaksu 5€/urheilija + 15€ laji/henkilö ja 20 € laji/joukkue. Maksut maksettava 3.8.mennessä Kunto-Pirkat ry:n tilille FI67 4503 0010 4104 25 On käytettävä viitenumeroa 10032. Maksua ei palauteta.

Osallistuminen on varmistettava viimeistään tuntia ennen kunkin lajin alkua. Myös joukkueiden varmistaminen ja joukkueeseen kuuluvien nimet on varmistettava tunti ennen kunkin lajin alkua.

Rullahiihdossa käytetään järjestäjän rullasuksia. Kypärä on pakollinen kaikissa lajeissa. Jokainen kilpailee omalla vastuullaan.

Kilpailupaikalla on vaatteiden vaihtoteltat, mutta ei suihku- eikä pesutiloja.

Kaipailupaikalla on kahvio

Tiedustelut Aino Berg 040 770 6697 (klo 16-)

Majoitustarjous: https://booking.restel.fi/ tunnuksella SMRULLAILUT

Tervetuloa Nokialle!

Kunto-Pirkat ry. www.kuntopirkat.fi

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum