Seura-asun housut -10% alennuksella Noname-verkkokaupasta

Seura-asun housujen monet mallit ovat hankittavissa Noname-verkkokaupasta osoitteessa: https://webshop.nonamesport.com/fi/

10% alennuksen saat käyttämällä seuran kuponkikoodia tilausprosessissa.

Kuponkikoodi = 100121 Lisää koodi kuponkikoodi-kohtaan ostoskorissa.

Kuponkikoodia voi käyttää minkä tahansa verkkokaupan tuotteen ostamiseen.

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kunto-Pirkat ry on solminut yhteistyösopimuksen Nomade Collection Oy:n kanssa ja saa seuratukea koodilla tehdyistä ostoksista.

Seura-asujen hinnat ovat muuttuneet. Uudet hinnat: urheilupaita 36 euroa ja urheilutakki 64 euroa. Tiedustelut Tapio Lindroosille: 0500 773023.

Kunto-Pirkkojen seura-asut ovat sovitettavissa Noname-myyntikonttorilla (Satamakatu 26). Kunto-Pirkkojen logolla varustettu pusero (kuva) maksaa 60 euroa. Kunto-Pirkkojen hihattoman paidan hinta on 33 euroa. Seura tekee yhteistilauksen, kun ilmaantuu tarve 20 takille tai paidalle.

Kunto-Pirkkojen johtokunta toivoo, että ainakin SM-kisoissa kuntopirkkalaiset käyttäisivät seuran edustusasua.


Asutiedustelut Tapio Lindroosille: 0500 773 023.

Noname on suunnitellut Kunto-Pirkoille takin (kuva alla liitteessä). Viime keväänä (2014) saatu takki myytiin loppuun, mutta uusi takki on edellisen takin kaltainen eli mikrokankainen, tuulenpitävä ja vettähylkivä. Hengittää, kuivuu nopeasti. Kyljissä ja hihan suissa lycraa. Hinta on 60 euroa. Toimitusaika on noin kaksi kuukautta. Jos takki kiinnostaa, kerro seuran sähköpostiosoitteeseen kuntopirkat(at)kuntopirkat tai Tapiolle: 0500 773 023.

Attachments:
Download this file (KP-takki.jpg)KP-takki.jpg[ ]69 kB

Noname on toimittanut Kunto-Pirkkojen yleisurheilijoiden uuden kilpailupaidan, ks. piirros alla. Paidan voi ostaa Jyväskylän-hallireissulla 33 eurolla Tapio Lindroosilta. Paitoja on toistaiseksi tilattu S-, M- ja L-koot, kymmenen kappaletta kutakin, XL-kokoa on viisi kappaletta. Myöhemmin paitoja myydään Kunto-Pirkkojen tilaisuuksissa. Tiedustelut Tapiolta 0500 773023.

Lue lisää...

Kunto-Pirkkojen uusi kilpailupaita on tämmöinen, ks. liite. Äänestyksessä tämä paita eli numero kaksi sai 17 ääntä, paita kolme sai kahdeksan ääntä ja paita numero yksi yhden äänen. Noname on luvannut, että paita saapuu myymälään (Satamakatu 26) viikolla 10 eli 2. maaliskuuta 2015 alkavalle viikolle. Hinta on 33 euroa. Vanhanmallista paitaa voi toki edelleen käyttää. Tiedustelut Tapiolle: 0500 773 023.

4.2. vaihdettu paitakuva, jossa Nonamen merkintöjä tulevan logon paikaksi. Vasemmassa parissa S-koon mitoitustietoja edestä ja takaa, oikealla vastaavasti M-XL-kokotietoja.

Kunto-Pirkat on hankkimassa Nonamelta uutta edustus- eli kilpailupaitaa. Vaikuta valintaan ja kerro suosikkisi (ks. alta pdf-liite) kolmesta vaihtoehdosta, toisessa kuvassa oranssi väri näkyy selvemmin kuin pdf-logoversiossa. Kerro mielipiteesi jo sunnuntai-iltaan (25.1.2015 klo 24) mennessä joko sähköpostilla kuntopirkat(at)kuntopirkat.fi tai johtokunta(at)kuntopirkat.fi tai tekstaamalla tai soittamalla Tapio Lindroosille: 0500 773 023. (Aiemmin kerrotusta poiketen nykymallin kaltaista paitaa ei liene saatavilla.)

Attachments:
Download this file (KP paidan väri (2).JPG)KP paidan väri (2).JPG[ ]251 kB
Download this file (paidat.pdf)paidat.pdf[ ]156 kB

Kunto-Pirkkojen uusi yhteistyökumppani, urheiluasujen erikoisliike Noname, kutsuu kuntopirkkalaisia asiakasiltaan keskiviikkona 23.4.2014 klo 18–20. Noname-liike Tampereen Pyynikillä, Mariankadun ja Satamakadun kulmassa, on tuolloin auki vain Kunto-Pirkkojen jäsenille. Kokeiltavana on seuran uusia asuja. Samalla voi tutustua kevään Noname-uutuuksiin: http://www.nonamesport.com/fi/

Liikkeeseen mahtuu kerralla 20–30 henkilöä. Ilmoita tulostasi Tapiolle: puh. 0500 773 023.

 

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum