SAUL/Kunto-Pirkat: SM 10 km maantiejuoksu 30.8.2015 Tampereen Vuoreksessa

Tapahtumakeskus on Vuores-talo (Mäyränmäenkatu 26). Opasteita on teiden varsilla.

Lähin bussipysäkki (Mäyränmäki) on aivan Vuores-talon vieressä. Sunnuntaisin bussi numero 5 lähtee Tampereen Keskustorilta esimerkiksi klo 9.50 ja 10.20 – ja samalla rytmillä eli puolen tunnin välein. Aikataulun mukaan matka kestää 24 minuuttia. Tampereen rautatieasemalta pääsee puolen kilometrin kävelyllä bussi numero 5:n lähimmälle eli Koskikeskuksen pysäkille

 Paikoitusalueet ovat alla olevan kuvan osoittamilla paikoilla.

Kilpailunumeroiden jako ja osallistumisen varmistamiset koulun aulassa. Käynti Rautiolanrinteen puolelta. Kilpailukanslia on avoinna sunnuntaina klo 10–16.

Juoksijat varmistetaan kilpailunumero hakemalla viimeistään tunti ennen starttia eli kello 12. Myös joukkueet on varmistettava. Joukkuekilpailuun varmistamisessa on nimettävä ikäsarjaa vaihtavat urheilijat (enintään kaksi).

 Liikuntahalliin, pukuhuoneisiin ja wc-tiloihin käynti vain Mäyränmäen puoleiselta sivulta. Neljä ensimmäistä pukuhuonetta miehille, kaksi reunimmaista naisille.

Huom! Tapahtuman käytössä ovat vain koulun aula ja liikuntahalli saniteettitiloineen. Kukaan ei saa kulkea kuin koulun tai liikuntahallin ovesta. Läpikäynti on kielletty. Jos avaa lukittuna olevan oven, se aiheuttaa murtohälytyksen, josta kaupunki veloittaa 250 euroa.

Kääntöpaikalla on vettä juomapikareissa. Jos juoksija haluaa oman juomapullonsa kääntöpaikalle, se on luovutettava varmistamisessa.

Reitti on merkitty kalkkiviivoilla ja kilometritolpilla. Risteävillä teillä on liikenteen ohjaaja. Kärkijuoksijan edellä ja viimeisen juoksijan perässä pyöräilee Kaupin Kanuunoiden pyöräilijä. Kevyen liikenteen väylää ei ole suljettu, joten juoksijan on varottava muuta liikennettä. Liikennesäännöt ovat voimassa.

SPR Tampereen ensiapuryhmä päivystää kilpailualueella.

Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan.

Numerot palautetaan maaliintulokarsinan lopussa olevaan laatikkoon. Palautuksen jälkeen tarjolla on mehua.

Mitalit jaetaan sarjoittain kolmelle parhaalle heti tulosten valmistuttua.

 Tiedustelut

Hannu Kaskinen 050 4027500 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa

www.kuntopirkat.fi >SM 10 km

Taiteilijan näkemys kilpailukeskuksesta.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum