Tapahtumakeskus on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, joka tunnetaan Pirkkahallina (Ilmailunkatu 20).

Lähin bussipysäkki on Pirkkahallin edessä. Sunnuntaisin bussi numero 14 lähtee Keskustorilta esimerkiksi klo 9.28 ja 9.58 – ja siitä eteenpäin noin puolen tunnin välein. Aikataulun mukaan matka kestää 12 minuuttia.

Paikoitusalueita on runsaasti. Ilmailunkadun viereiselle paikoitusalueelle ei saa pysäköidä, sillä se on juoksualuetta.

Kilpailunumeroiden jako ja osallistumisen varmistamiset Pirkkahallin aulassa. Kilpailukanslia on avoinna sunnuntaina klo 9.30–16.

Juoksijat varmistetaan kilpailunumero hakemalla viimeistään tunti ennen starttia eli kello 12. Myös joukkueet on varmistettava viimeistään klo 12. Joukkuekilpailuun varmistamisessa on nimettävä ikäsarjaa vaihtavat urheilijat (enintään kaksi). Kaikki lähtevät kympille klo 13.

Pirkkahallin pukuhuoneita ja wc-tiloja on varattu juoksijoiden käyttöön.

Juoksureitti on merkitty kalkkiviivalla ja kilometritolpilla. Kahdessa kohdassa reitillä on lippusiimaa, jota ei saa ylittää eli reitillä ei saa oikaista. Teiden risteyksissä on liikenteen ohjaajia. Kärkijuoksijan edellä ja viimeisen juoksijan perässä liikkuu pyöräilijä. Pyöräilijä varoittaa muita teillä liikkuvia juoksijoista.

Jos kärkijuoksijat saavuttavat toisella kierroksella (sekä paikoitusalueella että Härmälän-lenkillä) hitaammin juoksevia, hitaampien on siirryttävä oikeaan reunaan – silloin hitaammat eivät siis saa juosta koko väylän leveydeltä.

Härmälässä kevyen liikenteen väylää ei ole suljettu, joten juoksijan on varottava muuta liikennettä. Muutamassa kohdassa tietä on rotvallia eli korkea katukiveys. Liikennesäännöt ovat voimassa.

SPR Tampereen ensiapuryhmä päivystää kilpailualueella.

Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan.

Numerot palautetaan Pirkkahallin pääaulan edessä olevaan laatikkoon. Numeron palautuksen pääaulan edessä on tarjolla mehua ja Hart-Sport-urheilujuomaa.

Mitalit jaetaan Pirkkahallin pääaulan edessä sarjoittain kolmelle parhaalle heti tulosten valmistuttua.

Pirkkahallin pääaulan edessä on kahvio, josta myydään kahvia, limsaa, pullaa ja sämpylää. Grillissä paistetaan Wigrenin Moro-lenkkiä.

Tiedustelut Hannu Kaskinen 050 4027500 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa www.kuntopirkat.fi > SM 10 km 2016

Tapahtumassa mukana myös Kunto-Pirkkojen yhteistyökumppanit JSport, Pihlajalinna, PolarPharma, Restel ja Wigren.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum