Jaakko Kero

Maantiekympin Suomen mestaruuksista kilpailtiin Pirkkahallin ympäristössä Tampereella 3.9.2017. Aurinkoinen syyskesän sää siivitti matkalle reilut 200 juoksijaa. Koko kilpailun nopeimman ajan kellotti M45-sarjan Jaakko Kero, joka edustaa Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoita. Naisista ripeimmin 10 kilometrin matkan taittoi tuore EM-mitalisti Minna Haka-Risku. Hän edustaa Vammalan seudun Voimaa ja kilpailee sarjassa N40.

Kuntopirkkalaiset saavuttivat kaikkiaan 16 mitalia, joista 7 yksilö- ja 9 joukkuekilpailussa. Jari Leppimäki juoksi voittajaksi M55-sarjassa. Joukkuekultaa voittivat M55-sarjan Leppimäki, Rolle Strömsholm ja Ilmari Rontti; M65-sarjan Jorma Ojen, Ensio Lehtonen ja Jaakko Rouhiainen ja N70-sarjan Kirsti Karjalainen, Sinikka Salo ja Tellervo Pihlajaniemi. Karjalainen juoksi omassa sarjassaan hopealle ja  Ojen pronssille. Satu Palmroth oli N30-sarjan iloinen hopeamitalisti ja otti lisäksi N30-sarjan joukkuepronssia Tanja Ilomäen (N40) ja Katriina Laurilan (N50) kanssa. Joukkuehopeaa ottivat M70-sarjassa Väinö Pääkkö, Markku Tunturi ja Tapio Rajamäki sekä M75-sarjassa Eino Järvelä, Reijo Kauppila ja Risto Sänkiaho. Pääkkö ja Järvelä olivat molemmat kolmansia sarjassaan. Pronssia saavutti myös Riitta Rasimus sarjassa N75.

Pronssimitalit pujotettiin Kunto-Pirkkojen M40-, M45- ja M50-sarjojen joukkueille. M40-joukkueessa juoksivat Petri Leppänen, Lasse Kaihlavirta ja Seppo Laaksonen (M50). M45-joukkueessa kilpailivat Mika Perkiömäki, Ismo Raitanen ja Mika Videnoja ja M50-joukkueessa Tapio Antikainen, Timo Silvasti (M55) ja Leo Ukkonen (M60).

Kiitos kaikille kilpailijoille ja toimitsijoille!

Tulokset

Joukkuetulokset

Valokuvia

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum