Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallikilpailuihin 20.-21. helmikuuta 2016 Pirkkahalliin ilmoittautui ennätysmäärä urheilijoita: 572 miestä ja 264 naista eli yhteensä 836* urheilijaa (mukana eivät ole vain viestijuoksuihin ilmoittautuneet). *Määrät korjattu 17.2. Lisäksi yksi mies urheilee kilpailun ulkopuolella.

Alla ohjeet kilpailijoille, lopullinen aikataulu, toimitsijalista, ilmoittautuneet lajeittain, viestijoukkueet, ilmoittautuneet seurojen aakkosjärjestyksessä ja ilmoittautuneet seurojen osallistujien suuruusjärjestyksessä. Ennakkojutussa numerotietoa.

Huom! Osallistujalistaa päivitetään yhä sikäli, että jos joku ilmoittautunut tietää, että ei osallistukaan ilmoittamaansa lajiin, suoritus poistetaan  'osallistujat lajeittain'-listasta. Tämä helpottaa varmistamisten käsittelyä. Ilmoitukset näistä muutoksista esim: kuntopirkat(at)kuntopirkat.fi

Liitteenä myös viestijoukkueiden varmistuskaavake. Kun esimerkiksi viestijoukkueen huoltaja tulostaa sen ja täyttää valmiiksi, varmistamisen käsittely nopeutuu.

Hallikilpailuja rakennettiin perjantai-iltana pitkään. Kuulan sektoriviivoja vetämässä Kari Hyssi ja Tapio Lindroos.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum