Kuntopirkkalaisille juoksijoille tuli jälleen upeaa menestystä SM-tasolla, kun Perniössä kilpailtiin maastojuoksun SM-mitaleista. Seuran urheilijat saavuttivat kaiken värisiä mitaleja ja niistä peräti viisi oli kultaista.

Annika Viilo juoksi voittoon N50-sarjan 4 km matkalla, Sirra Toivonen oli samassa sarjassa viides ja Katriina Laurila 16. Päivi Mäkelä sijoittui N55-sarjassa samalla matkalla kuudenneksi. Kunto-Pirkat otti kultaa N50-sarjan joukkuekilpailussa. N70-sarjalaiset juoksivat 2 km ja Sinikka Salo otti pronssia. N75-sarja kilpaili samalla matkalla. Inkeri Janhunen juoksi jälleen kerran voittajaksi ja Tellervo Pihlajaniemi sijoittui hienosti kolmanneksi. Tämän kolmikon kaulaan pujotettiin N70-sarjan joukkuekilpailun kultamitalit.

M50-sarjan 6 km matkalla Mika Airolan sijoitus oli 11. ja Hannu Virtasen 17. M55-sarjalaiset juoksivat myös 6 km ja Jari Leppimäki joutui tällä kertaa tyytymään hopeamitaliin, kun VSVU:n Markku Kaartinen voitti hänet kuuden sekunnin turvin.  M50-sarjan joukkuekilpailun pronssia juhlivat Airola, Virtanen ja Leppimäki. M60-sarjan matka oli 4 km. Kuntopirkkalaisilla oli sarjassa kolme osalllistujaa: Seppo Kykkänen otti hänelle harvinaisemman pronssimitalin, Arto Ahosen sijoitus oli 11. ja Jaakko Mäkisen 24. Kolmikko sijoittui joukkuekilpailussa kuudenneksi. Myös M65-sarjan 4 kilometrillä oli kolme kuntopirkkalaisedustajaa: Jaakko Rouhiainen (sijoitus 10.), Juhani Kortelahti (sij. 11.) ja Jorma Ojén (sij. 18.). Matkan voitti Kauhajoen Karhun Kaarlo Maaninka. Kunto-Pirkkojen kolmikko nappasi sarjan joukkuehopeaa. M70-sarjan kahden kilometrin matkalla seuramme värejä edustivat Ahti Finning (sij. 7.), Väinö Pääkkö (sij. 8.), Raimo Törmä (sij. 11.), Timo Koivuaho (sij. 15.) ja Taisto Pietilä, joka joutui keskeyttämään kilpailun. Finning, Pääkkö ja Törmä ottivat sarjan SM-kultaa. Risto Sänkiaho (sij. 9.), Reijo Kauppila (sij. 11.) ja Pentti Karo (sij. 13.) puolestaan kilpailivat M75-sarjan 2 km matkalla ja ottivat joukkuepronssia.

SM-kilpailujen tulokset löytyvät täältä: http://www.kokkens.fi/kilpailut/2018/smmaastola/

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum